De gepaste website laten maken

De gepaste website laten maken

Eigenlijk kan u een website laten maken niet meer vergeten als u ondernemer bent. Wanneer u een bedrijf start, is succes niet meer weg te denken zonder een internetpagina. Alleen is het meer dan het aanvragen van een internetadres met een goed gevulde webpagina. Tegenwoordig moet aan alles gedacht worden om deze vindbaar te maken en succesvol te houden. Uw site moet als eerste bezoekers trekken en ten tweede bezoekers behouden. Webton kan voor al deze facetten zorgen en daarom zijn wij de beste partner voor de ondernemers als het gaat om webdesign. Een website laten maken doen wij zo uitgebreid mogelijk en altijd in samenwerking en overleg met u. Bij Webton werken professionals die gespecialiseerd zijn in het bouwen van websites. Door hun kan u een succesvolle website laten maken, die ook nog eens aansluit bij het karakter van uw onderneming. Wij zorgen voor:

 • een uniek design
 • een optimale weergave
 • makkelijk onderhoud
 • goede vindbaarheid op Google

Door al deze punten samen goed te combineren en toe te passen vormen zij het perfecte digitale visitekaartje van uw bedrijf. Aangezien uw potentiële klanten als eerste uw website zullen bekijken, moet deze zeer representatief zijn zodat zij meteen contact met u willen opnemen. Hiervoor zijn de volgende aspecten zeer belangrijk bij een website laten maken:

 • een mooi ontwerp
 • voldoende informatie
 • snelle en prettige navigatie
 • recente informatie

Al die eigenschappen moeten ook nog aansluiten bij de huisstijl van de organisatie. Zo merkt u al, bij een website laten maken moet u aan veel dingen denken. Daarom is het prettig als u dit in samenwerking doet met een stel professionals zoals de werknemers van Webton. Zij beschikken over de nodige ervaring in webdesign en weten de eerste pijlers neer te zetten die een goede internetpagina nodig heeft. Samen met hun begint u aan het digitale succes van uw onderneming.

Uw eigen website laten maken

Een goede website laten maken vereist de volgende punten.

 • Het sluit aan bij de uitstraling van uw bedrijf.
 • Het is geschikt voor alle verschillende apparaten.
 • Het is goed te onderhouden.

De uitstraling heeft veelal betrekking op het ontwerp en dus het uiterlijk van de internetpagina. Het mooiste is als de kleuren aansluiten bij het logo en de huisstijl van de onderneming. Denk aan de kleuren die verwerkt zijn in het logo en op de correspondentie of de visitekaartjes. Wanneer deze allemaal op elkaar aansluiten zorgt dat ervoor dat het bedrijf herkenbaar is. Zodra deze van elkaar verschillen kan er verwarring en onduidelijkheid ontstaan bij bezoekers en klanten. Dit moet uiteraard voorkomen worden en daarom wordt hier altijd goed naar gekeken bij het website laten maken. Aangezien het internet niet alleen maar meer toegankelijk is via een computer, moet bij een website laten maken ook rekening gehouden worden met meerdere apparaten. Hier kunt u denken aan:

 • smartphones
 • tablets
 • laptops

Bij een website laten maken wordt daarom ook ‘responsive webdesign’ toegepast. In dit geval wordt de internetpagina zo gebouwd dat het op meerdere schermen makkelijk te lezen is. Bezoekers hoeven dan niet meer zelf in of uit te zoomen, maar de website past zich direct aan de grote van het scherm aan. Zo zorgt Webton ervoor dat de informatie op het internet altijd goed te lezen is en daardoor altijd toegankelijk voor de lezers. Wanneer het website laten maken eenmaal afgerond is. Dan is het natuurlijk ideaal als u deze zelf kan bij houden. U kan dan zelf informatie toevoegen, of de internetpagina vullen met leuke foto’s en films die een beeld geven van uw onderneming. Informatie is tegenwoordig op meerdere manieren door te geven. Een ander voorbeeld hiervan is de sociale media. Alles kan op uw website gezet worden. Webton kan een Content Management Systeem (CMS) leveren waarmee iedereen kan werken. Indien nodig geven wij een CMS-training aan uw medewerkers zodat zij altijd uw internetsite up to date kunnen houden.

Kwaliteit op meerdere vlakken

Hoewel een website laten maken een veelzijdige productie is, levert Webton op al deze vlakken goede kwaliteit. Alleen op deze manier is de kans op succes groter. Samen met u kijken we naar de beste manieren om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. We analyseren de doelgroep en uw onderneming, zodat uw website geheel aansluit bij het aanbod en de vraag. Dankzij onze expertise op het gebied van de zoekmachine Google zijn wij in staat de website hoog in Google laten zetten. In dit geval zullen zoekers snel uw internetadres tegenkomen als zij zoeken op een specifieke dienst of product. Of zij nou zoeken via de computer, laptop of hun telefoon, ze zullen altijd een goede internetpagina vinden waarop alle informatie duidelijk te lezen is dankzij ‘responsive webdesign.’ Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. Voor een gemiddelde prijs van 1.800 euro kunnen wij voor u een mooie internetsite maken die helemaal representatief is voor uw organisatie. De prijs is afhankelijk van het type content management systeem die u kiest en of u nog gebruik maakt van onze overige diensten zoals linkbuilding en zoekmachine marketing. Meerdere organisaties gingen u al voor. Op onze website webton.nl kan u via ons portfolio de eerdere klanten bekijken voor wie wij het webdesign hebben verzorgd. Heeft u interesse in de diensten van Webton? Neem dan contact met ons op via een van onze contactgegevens die vermeld staan op webton.nl. Onze medewerkers staan klaar om u de informatie te geven die u nodig heeft over een website laten maken.

Geef een reactie