Hoe krijg ik mijn website hoog in Google?

Hoe krijg ik mijn website hoog in Google?

Het is de vraag die elke eigenaar van een webwinkel zichzelf zou moeten stellen, want Google is dé toegang tot alle websites. Als je niet hoog in Google staat genoteerd, dan krijg je geen bezoekers. Alleen als je al een naam hebt gemaakt, dan hoef je niet per se hoog in Google terecht te komen. Als je weet dat mensen bijvoorbeeld via Google zoeken op jouw bedrijfsnaam, dan zullen ze deze vanzelf wel vinden. Maar als je bijvoorbeeld één van de vele schoenverkopers bent, dan moet je wél zorgen dat je hoog in Google terecht komt. Er zijn immers vele honderden online schoenwinkels. Dit geldt ook voor allerlei andere winkels. Je kunt het immers zo gek niet bedenken of je kunt het online kopen. De webwinkels zijn populairder dan ooit. Mensen blijven echter mensen. De reden waarom webwinkels zo immens populair zijn, is omdat online shoppen het leven makkelijker maakt. Dat gemak is wat mensen motiveert om online te shoppen. Verwacht dus niet dat mensen uitgebreid websites gaan screenen als ze snel even wat willen kopen. In de regel zie je vaak dat consumenten via Google op zoek gaan naar een bepaald artikel. Als mensen dus op zoek zijn naar schoenen, dan typen ze ‘ schoenen’ in de zoekbalk van Google. Google presenteert deze consumenten dan met een overzicht van een stuk of wat schoenwinkels. Mensen kiezen dan vaak een winkel op de eerste pagina met zoekresultaten. Mocht jou webwinkel hier niet tussen staan, dan heb je flinke pech, want mensen kijken zelden op de tweede of derde pagina. Het is dus zaak dat jouw website ook op die eerste pagina terecht komt. Om hoog in Google terecht te komen heb je hulp nodig. Je hebt hulp nodig van mensen die verstand hebben van Google en die weten hoe een website hoog in Google terecht kan komen. Het is namelijk niet gewoon een kwestie van reclame maken. Je moet in principe alles doen om er voor te zorgen dat je website een goede waardering krijgt van Google. Hoe beter deze waardering, des te hoger komt jouw website in Google. Maar dat is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Linkbuilding helpt om websites hoger in Google te laten komen. Maar niet elke vorm van linkbuilding is even effectief. Kwaliteit is wat dit betreft belangrijk. De content van linkbuilding moet door Google gewaardeerd worden. Je kunt ook niet met veel kruid schieten in de hoop dat Google het oppikt, want als de content slecht is, dan zal je dalen in de ranking van Google. 1gooddesigner.nl kan je helpen met kwalitatieve linkbuilding.

Hoog in Google met behulp van 1gooddesigner.nl

1 Good Designer is al sinds 2006 bezig met het plaatsen van kwalitatief hoogwaardige backlinks. Het is dan ook niet voor niets dat al meer dan 160 bedrijven een hoge positie in Google hebben gerealiseerd met behulp van de diensten van 1 Good Designer. Het gaat om bedrijven zoals:

  • KTK Containers
  • HotTubSelect
  • nl
  • Private Lease

Dus als jij ook hoog in Google terecht wilt komen met je website, kom dan vooral eens langs op de website van 1gooddesigner.nl. Hier kun je direct meer informatie lezen over linkbuilding en wat het precies is. Google evolueert natuurlijk constant en 1 Good Designer houdt die evolutie nauwkeurig in de gaten. Alleen op die manier kan 1 Good Designer ervoor zorgen dat jouw website hoog in Google terecht komt.

Neem voor meer informatie contact op

Mocht je meer willen weten of wil je weten wat het gaat kosten, dan kun je altijd contact opnemen met 1gooddesigner.nl. Je vindt op de website zowel een contact formulier als een emailadres.