Uitgelegd

Uitgelegd

Hoe werkt het opbouwen van links?

Dat is een goede vraag! Het is tevens een vraag waar iedere ondernemer een antwoord op moet kunnen geven, wil hij een succesvolle speler op zijn markt zijn, worden of blijven. Iedereen kan zich met een bedrijf inschrijven. Als je je als bedrijf inschrijft omdat je een bepaald product wilt gaan verkopen, dan doe je er verstandig aan om ook een goede website te laten bouwen. Het bouwen van een website is een proces. Het gaat niet in één dag. Ze zeggen weleens: ‘je bouwt niet aan je website maar je bouwt in je website.’ Hiermee wordt bedoeld dat je je website van binnenuit verbetert. Een van de belangrijkste methodes om je website van binnenuit te versterken is het opbouwen van sterke backlinks. Dit is een onderdeel van SEO. Dat is de afkorting voor Search Engine Optimalisation of zoekmachine optimalisatie. Als je succes wilt hebben en veel klanten wilt bereiken dan zul je van links gebruik moeten maken om goed vindbaar te zijn of worden in de zoekmachines. Als mensen bijvoorbeeld op zoek zijn naar een boormachine voor een scherpe prijs, dan zullen ze intypen: ‘goede boormachine’ of ‘goedkope boormachine.’ Als jouw bedrijf dit product verkoopt, dan dien je op deze termen bovenaan te verschijnen in de zoekmachines. Als dat niet het geval is, zal je veel klanten mislopen. Het voordeel van internet is dat je iedere dag aan je website kan bouwen om je website beter vindbaar te maken met linkbuilding. Bij 1 Good Designer kunnen wij jouw bedrijf helpen hoger te scoren. Op onze website zijn onze pakketten te vinden. Een goede vindbaarheid zorgt voor:

  • meer verkeer op je website
  • meer klanten
  • effectiever zakendoen
  • hogere omzet
  • betere zichtbaarheid
  • snelle groei

De basis van SEO

Linkbuilding is zoals eerder vermeld de basis voor SEO of zoekmachine optimalisatie. Een korte uitleg over hoe het werkt: Wanneer je als bedrijf een bepaald product verkoopt, dan komt het betrouwbaar over als er door andere bedrijven over dit product gepraat of geschreven wordt. Denk maar eens aan de keuze voor de films die je kijkt. De meeste films kijk je omdat andere mensen zeggen dat het een goede film is. Je leest recensies in de krant of een tijdschrift en krijgt meer informatie over de film. Natuurlijk moet het onderwerp je aanspreken. Misschien hou je van actiefilms, dan zul je een recensie over een actiefilm al eerder lezen dan een recensie over een romantische comedy of een familiefilm. Zo werkt het ook met producten. Als iemand op zoek is naar een zaag, dan is hij voor een bedrijf dat zagen verkoopt een potentiële klant. Maar om deze klant ook op jouw website te krijgen, moet je zorgen dat hij jouw bedrijf ook ziet. Deze zichtbaarheid verkrijg je door goede links te plaatsen op plekken op het internet waar veel van jouw mogelijke klanten zullen kijken. Op een website van een bouwmarkt zou een link voor ‘zagen’ niet misstaan. Vanaf deze website zou deze klant dus naar de website voor zagen worden geleid en tot het kopen van een zaag overgaan. De link op de andere site fungeerde dus als het ware als positieve recensie voor de site voor zagen. Dit voorbeeld illustreert hoe linkbuilding in zijn werk gaat. Het is iets waar goed over moet worden nagedacht. In eerste instantie moet je je als bedrijf afvragen waar jouw klanten zich bevinden. Onderzoek naar je klanten is dus een goede eerste stap op weg naar een effectieve strategie. Vervolgens ga je aan de slag met het opbouwen van links. Hiervoor kun je de hulp van 1 Good Designer inschakelen. Deze partij weet alles van linkbuilden en kan je als bedrijf op weg helpen naar een succesvolle winstgevende ondernemer. Ieder bedrijf wil zijn markt domineren. De concurrentie is moordend dus zorg dat je vooraan staat.

1 Good Designer

1 Good Designer is de beste partij voor linkbuilding. Ik heb het bedrijf ingeschakeld voor mijn bedrijf en ik stond al binnen een jaar in de top drie op de zoekmachines. Mijn omzet is door de hulp van 1 Good Designer verdriedubbeld. Ik kan iedereen aanraden die een website heeft waarop hij producten of diensten aanbiedt om eens op de website van 1 Good Designer te kijken. Dit bedrijf weet echt raad met SEO en ze kunnen je veel informatie geven en goede tips over wat je als ondernemer op internet beter wel en niet kunt doen. Tijden zijn verandert en het is belangrijk om met de ontwikkelingen mee te groeien anders zul je snel in de schaduw van andere bedrijven verdwijnen. Een bedrijf moet continue in beweging zijn om door te groeien en daarvoor is het opbouwen van backlinks een vereiste. Voor meer informatie hierover zou ik echt dit bedrijf inschakelen. Een sterk linkprofiel is een van de meest belangrijke elementen om als bedrijf zichtbaar te worden. Naast linkbuilding moet je ook kijken naar wat voor teksten je op je website plaatst. Deze teksten moeten goed geschreven zijn en relevant voor het product dat je verkoopt. Bezoekers hebben over het algemeen weinig geduld voor het lezen van lange lappen tekst. Ze kijken gemiddeld drie seconden op een pagina voor ze weer verder klikken. Het is dus zaak om snel to the point te komen.

Enkele behaalde resultaten

Klant Zoekterm Resultaat in Google.nl
KTK Containers containers Nr. 4 (uit 105.000.000 resultaten)
HotTubSelect hot tub Nr. 2 (uit 270.000.000 resultaten)
LabelDiscounter.com dymo labels Nr. 5 (uit 7.840.000 resultaten)
CandyOnline.nl snoep kopen Nr. 1 (uit 1.170.000 resultaten)
Degoedkoopstedrukkerij.nl goedkoop drukwerk Nr. 8 (uit 260.000 resultaten)
Meer resultaten