Strategie

Een beter ‘rapportcijfer’ in Google

Linkbuilding zorgt voor een beter rapportcijfer! Dat klinkt een beetje alsof je in de klas zit en een leraar je vertelt hoe goed je deze periode gepresteerd hebt. Dat is eigenlijk precies het geval. Als je je als bedrijf op internet bevindt met een website of webshop dan zul je regelmatig worden beoordeeld door de zoekmachines. De zoekmachines zijn de laatste jaren steeds geavanceerder geworden en kijken naar allerlei facetten van jouw website of webshop. Ze kijken naar de kwaliteit van de teksten op je website of webshop en ze kijken naar de relevantie van de informatie. Aan de hand van een scala aan factoren zal het rapportcijfer van jouw bedrijf worden bepaald. Links bouwen is een van de factoren waar een bedrijf online goed op scoort. Hiermee doelen we zowel op interne als externe links. Wanneer een link op een andere drukbezochte website naar jouw pagina verwijst, zullen bezoekers dus op jouw website terecht komen. Hoe meer van deze links op kwalitatieve websites te vinden zijn, hoe betrouwbaarder de zoekmachines jouw pagina vinden. Ze zullen jouw website dan beter beoordelen. Ieder bedrijf heeft zijn eigen doelgroep die bereikt kan worden. Als je als ondernemer wel een neusje voor zaken hebt maar niet technisch onderlegd bent dan kan het verstandig zijn om de hulp in te schakelen van iemand die verstand heeft van linkbuilden zoals 1 Good Designer. Voordelen zijn:

  • meer verkeer op je website
  • betrouwbare indruk
  • betere resultaten in de zoekmachines
  • effectievere website
  • meer potentiële bezoekers

Belangrijk voor ondernemers

Voor ondernemers is het belangrijk om gebruik te maken van de mogelijkheden van linkbuilding. In deze tijden van digitale vooruitgang kunnen we niet meer zonder een goede website en een goede marketingstrategie. Ondernemers kunnen het zich niet meer permitteren om zomaar een website te beginnen en te denken dat het vervolgens allemaal vanzelf gaat. Links bouwen is noodzakelijk en daar weten wij bij 1 Good designer alles van. Onze strategie is simpel. Wij houden ervan om u als ondernemer een spiegel voor te houden en u de goede vragen te stellen. Wie zijn uw klanten? Wie zou u willen dat uw klanten waren. Hoe ziet uw bedrijf er over vier jaar uit? Hoe snel wilt u groeien? Het zijn vragen die te maken hebben met uw visie. Het is leuk als een website visueel sterk is. Het is effectief wanneer uw merk herkenbaar is voor uw vaste klanten maar het gebruik van kleuren en banners is nog effectiever. Er zijn veel onderzoeken gedaan die hebben uitgewezen dat klanten reageren op kleuren. Bij 1 Good Designer zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het beter vindbaar worden op de zoekmachines. Wij kunnen u helpen met het optimaliseren van uw website. Neem de tijd om even op onze website te kijken voor de mogelijkheden. Sta even stil bij uw wensen en neem contact met ons op om uw website een betere plaats op internet te geven. Op onze website zijn een aantal partners van ons te vinden. Schroom niet en kijk rond. Wij zijn er altijd voor u om vragen te beantwoorden.

‘Links gaven mijn bedrijf een boost!’: een klant aan het woord

Linkbuilding zorgde er in 2013 voor dat mijn bedrijf echt een boost kreeg. Tot die tijd hield ik mijn website zelf bij. Ik verkoop vazen in verschillende soorten en maten. Ik ben een creatief persoon. Ik heb het altijd leuk gevonden om met mijn handen te werken. De vazen die ik ontwierp verkocht ik aanvankelijk aan vrienden en familie tot ik merkte dat er meer animo voor was. Ik haalde mijn werkzaamheden toen uit de hobbysfeer en richtte een website op. Het productieproces heb ik vanaf toen ook uitbesteed aan een ander bedrijf. Het bouwen van een website is niet helemaal mijn ‘cup of tea’ maar ik vind het wel leuk om me een beetje te verdiepen in de technische kant van de zaak. Door de mensen van 1 Good Designer leerde ik dat backlinks bouwen een van de beste manieren is om je bedrijf online in de kijker te spelen. Linkbuilden moet op een goede manier gebeuren. Als je twee linkerhanden hebt op het gebied van internet en websites dan kun je het beter laten regelen door iemand die verstand van zaken heeft. Deze mensen vind je bij 1 Good Designer. Het zorgen voor goede interne en externe links maakt dat je pagina beter wordt bezocht. Het maakt ook dat je pagina relevante informatie bevat voor de bezoeker. Als een bezoeker namelijk via een backlink wordt doorverwezen naar jouw pagina dan is hij meestal al op een relevante andere pagina geweest. Je krijgt dus meer effectieve bezoekers die eerder op de aanschaf van een product overgaan. Ik ben zelf erg blij met de manier waarop mijn website is opgebouwd omdat ik veel meer bezoekers heb die gericht op zoek zijn naar mijn product. Mensen die per ongeluk op je website terecht komen, zullen niet zo snel tot actie overgaan. Leren hoe je klanten denken is een van de meest effectieve manieren om de goede keuzes te maken voor je bedrijf. Meer omzet is voor de meeste bedrijven een van de doelstellingen en daarbij kunnen sterke links niet ontbreken.

Met de linkbuilding strategie van 1 Good Designer kunt u hoge ogen gooien in Google. Daar kunnen onze specialisten voor zorgen. We hebben ruim 160 bedrijven met link building ondersteund. Het draagt ertoe bij dat sites beter worden gevonden. Een topscore in Google brengt uw bedrijf onder de aandacht van de Nederlandse internetgebruikers. Dat heeft grote voordelen. Ruim negentig procent van de Nederlanders zoekt via Google. Met onze tool verzamelt u kwalitatief goede en inhoudelijk relevante backlinks die naar uw website verwijzen. Daarmee behaalt u een optimaal resultaat. De strategie van 1 Good Designer is erop geënt ook op langere termijn een hoog rendement te leveren. Om die reden is juist de kwaliteit van de links van belang. Het verdient aanbeveling hier goed naar te kijken. Met de strategie van 1 Good Designer bent u van topkwaliteit verzekerd.

Strategie

Wij staan voor u klaar. 1 Good Designer is een sterk servicegericht en perfectionistisch ingesteld bedrijf. Voor een uitgekiende linkbuilding strategie kunt u afstemmen op 1 Good Designer. Alles gebeurt in goed onderling overleg. Het belang van de klant staat voorop. Voor een goede en doordachte strategie kunt u aankloppen bij 1 Good Designer.

Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Voor een succesvolle strategie kunt u een beroep doen op 1 Good Designer. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over onze strategie, of wilt u meer informatie over 1 Good Designer, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.