Nederland

De Nederlandse markt bereiken

Er zijn veel zzp’ers in Nederland en er komen er jaarlijks duizenden bij. Sommige van deze zelfstandigen bundelen hun krachten en starten een BV. Negentig procent van alle bedrijven zijn online actief. Dat wil zeggen dat ze een website hebben van waaraf ze zaken doen, klanten verwerven of diensten aanbieden. Wanneer een website louter is ingericht voor de verkoop van producten dan spreken we van een ‘webshop’ of ‘webwinkel.’ Veel bedrijven gebruiken hun website om adressen en gegevens te verzamelen voor hun database. Gegevens van potentiële klanten zijn geld waard. Om een succesvolle onderneming te beginnen, zul je als ondernemer gebruik moeten maken van linkbuilding. ‘Maar wat is dat precies?’ hoor ik u denken. Dit is het opbouwen van een website door middel van het plaatsen van backlinks, interne en externe links. Een website krijgt van de zoekmachines een soortement van rapportcijfer toegekend op basis van haar prestaties. Dit rapportcijfer wordt gebaseerd op een aantal zaken zoals hoe rijk de content op de website is of met andere woorden ‘de relevantie van de content.’ Plaatjes, recensies en filmpjes worden gezien als rijke content. Deze scoren doorgaans goed op de zoekmachines. Wanneer de zoekmachines nieuwe online bedrijven beoordelen, weegt de opbouw van de website door middel van backlinks het zwaarst. Het is dan ook zaak dat je daar als bedrijf goed over nadenkt. Als je geen verstand hebt van linkbuilding, zul je hulp in moeten schakelen van een ander bedrijf dat je ermee kan helpen. Zo’n bedrijf zijn wij! Bij 1 Good Designer ben je aan het juiste adres als je op zoekt bent naar dé expert op het gebied van linkbuilden. Wij behalen de beste resultaten door onze ervaring en expertise. Als u als bedrijf nog niet de traffic op uw website hebt die u zou willen, dan raden wij aan contact met ons op te nemen. We gaan dan met u rond de tafel zitten om te kijken wat precies uw doelstellingen zijn en hoe we die zo snel mogelijk kunnen behalen. Wat zijn de voordelen van onze dienstverlening?

  • Meer verkeer op uw website.
  • Meer effectieve bezoekers.
  • Hogere omzet.
  • Meer data gegevens.
  • Snellere groei.

Het (spinnen)web

U heeft de juiste keuze gemaakt door met 1 Good Designer om de tafel te gaan zitten. Aan de slag met uw website, betekent aan de slag met links. Wij kunnen een hoop voor u betekenen in deze fase. In een gesprek zullen we de doelstellingen van uw bedrijf bespreken. Hele simpele vragen zoals: Wie zijn uw klanten? Waar zijn ze naar op zoek? Wat vinden ze interessant? Het klinkt als een open deur maar veel ondernemers die aan een bedrijf beginnen nemen niet eerst de tijd om stil te staan bij wie hun klanten eigenlijk zijn. Ze hebben een idee en gaan er mee aan de slag. Hoewel deze doortastendheid zeker valt te prijzen, is het in tweede instantie wel aan te raden om even stil te staan bij de mensen die u product mogelijk af willen nemen. Zonder uw klanten bent u immers nergens. Als we deze zaken met u hebben doorgenomen gaan we bekijken hoe we uw website kunnen opbouwen door middel van interne en externe links. Uw website moet in het ideale geval werken als een soort spinnenweb. Als iemand erop komt, kan hij nog maar een kant op en dat is naar het product. Dit kan bereikt worden door uitsluitend relevante content en links op de website te plaatsen en op de juiste plaats een ‘call to action.’ Dat laatste betekent dat je de klant tot actie over laat gaan door het plaatsen van bijvoorbeeld een ‘bestel nu!’ knop. Zonder gebruik te maken van linkbuilding zal uw webshop, webwinkel of website minder druk bezorgd worden. Ieder bedrijf wil het beste uit zichzelf naar boven halen en daarom raden wij aan te zorgen voor goede backlinks.

Rijke informatie

Zoals eerder vermeld is het plaatsen van relevante informatie op een website noodzakelijk voor goede traffic of verkeer op uw website. Verkeer betekent dat er veel mensen op uw website terecht komen die er op kijken. De gemiddelde bezoeker kijkt ongeveer drie seconde voor hij verder klikt. De informatie die hij ziet moet dus meteen aanspreken. Het is daarom goed om na te denken over de zoektermen die uw mogelijke klanten op de zoekmachines in zullen vullen. Als u bijvoorbeeld een bedrijf heeft dat printers verkoopt dan zullen mensen bijvoorbeeld zoeken op ‘printer’ of ‘voordelige printer.’ Een specifiekere vraag zou kunnen zijn ‘Hoe duur is een kleurenprinter?’ Als u dergelijke vragen op een rijtje zet en op al deze vragen systematisch antwoord geeft op uw website dan zal deze voorzien zijn van relevante of ‘rijke content’ en drukker bezocht worden. Omdat een website afhankelijk is veel verschillende zaken om hoger te scoren in de zoekmachines zal ook naar het linksprofiel moeten worden gekeken. Een combinatie van goede linkbuilding door het plaatsen van relevante backlinks en rijke content kan uw website al veel beter laten scoren. Bij 1 Good Designer kunnen we u hiermee helpen. Wij hebben goede aanbiedingen om uw website flink in waarde te doen stijgen. Onze klanten zij allemaal erg tevreden en wij hebben aantoonbare ervaring met het hoog laten scoren van verscheidene websites. Neem dus contact op met de enige, de beste; 1 Good Designer. Uw omzet zal omhoog gaan en uw website zal meer waard zijn.

Voor linkbuilden in Nederland kunt u aankloppen bij 1 Good Designer. Wij staan garant voor topkwaliteit en een klantvriendelijke benadering. Wij zijn een sterk servicegericht bedrijf. Met onze speciale tool maken we het verschil. Link building heeft als doel een site een hoge positie te bezorgen in de Google-lijsten. Dat gebeurt middels een voor de site inhoudelijk relevante zoekterm. Voor linkbuilding in Nederland zit u bij 1 Good Designer goed. We hebben de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. 1 Good Designer heeft meer dan 160 bedrijven aan een hoge score in Google geholpen. We hebben daar een effectieve methode voor ontwikkeld. Van primair belang is kwalitatief goede backlinks te plaatsen. Daar gaat het in de praktijk vaak mis, leert de ervaring. Wij kunnen u vertellen hoe het werkt en kunnen het bouwen van sterke links voor u uit handen nemen. Zodoende heeft u er geen omkijken naar en bent u verzekerd van een optimaal resultaat.

Links opbouwen in Nederland

Met onze dienstverlening en onze expertise willen we onze klanten tegemoetkomen. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in internetmarketing en SEO (zoekmachine optimalisatie). De klant staat voor ons voorop. Met wat u ons aanreikt gaan wij aan de slag.

Wij staan voor u klaar. Zie hier meer over ons:

Wilt u meer weten over linkbuilding in Nederland, of wilt u meer informatie over 1 Good Designer, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.