Behaalde resultaten

Klant Zoekterm Resultaat in Google.nl
KTK Containers containers Nr. 4 (uit 105.000.000 resultaten)
HotTubSelect hot tub Nr. 2 (uit 270.000.000 resultaten)
LabelDiscounter.com dymo labels Nr. 5 (uit 7.840.000 resultaten)
CandyOnline.nl snoep kopen Nr. 1 (uit 1.170.000 resultaten)
Degoedkoopstedrukkerij.nl goedkoop drukwerk Nr. 8 (uit 260.000 resultaten)
Private Lease prive lease Nr. 2 (uit 186.000 resultaten)
Verburg Audio keukenradio Nr. 2 (uit 40.200 resultaten)
Saxion Hogescholen cursus online marketing Nr. 4 (uit 690.000 resultaten)
Euro Entertainment band boeken Nr. 1 (uit 4.770.000 resultaten)
ExplainiT training project Nr. 1 (uit 1.250.000.000 resultaten)
PrivateScan body scan Nr. 2 (uit 35.200.000 resultaten)
T-Technics gasveer Nr. 2 (uit 313.000 resultaten)
Payot Bestellen payot Nr. 3 (uit 6.530.000 resultaten)
VuurwerkExpert.nl vuurwerkwinkel Nr. 3 (uit 99.100 resultaten)
Taiming wokken Nr. 2 (uit 1.170.000 resultaten)
XtremeDesert bedrijfsevenement dubai Nr. 1 (uit 15.000 resultaten)
Hebo beton BV ascon plaat Nr. 1 (uit 8.170.000 resultaten)
Sanitair Totaal sanitair Nr. 3 (uit 11.400.000 resultaten)
Goedkope-Lichtkoepels.nl lichtkoepel Nr. 6 (uit 609.000 resultaten)
Textielhuis hoeslaken Nr. 5 (uit 1.110.000 resultaten)
De CD Perserij cd drukken Nr. 2 (uit 1.070.000 resultaten)
Wagyu Farm wagyu Nr. 2 (uit 3.180.000 resultaten)
Palmpapier enveloppen Nr. 4 (uit 2.190.000 resultaten)
Vuurwerkexpert.nl vuurwerk Nr. 3 (uit 5.390.000 resultaten)
Bandengoedkoop.nl zomerbanden Nr. 7 (uit 1.160.000 resultaten)

Betere resultaten

Aandacht besteden aan linkbuilding kan anno 2014 niet meer ontbreken in de wondere wereld van het online zakendoen. Er is tegenwoordig meer voor nodig dan het bouwen van een website met wat tekst. Een website die een in zijn markt een rol wil spelen zal meer uit de kast moeten halen. Hierbij speelt het opbouwen van links een grote rol. Bij 1 Good Designer zijn wij gespecialiseerd in het opbouwen van websites door middel van linkbuilden. Wij bieden pakketten aan die u helpen uw website beter te laten scoren in de zoekmachines. Veel bedrijven zijn geld kwijt aan het betalen van advertenties om beter vindbaar te worden. En hoewel je naast het gebruik van links ook best kan adverteren is het toch altijd beter als je website uit zichzelf goed vindbaar is. Hoog scoren op de zoekmachines levert immers gratis klanten op. Het is belangrijk om als bedrijf na te denken over de mensen die je wilt bereiken. Je moet jezelf de vraag stellen hoe mogelijke klanten naar jouw bedrijf op zoek zouden gaan. Heb je daar weleens concreet over nagedacht? Heel veel ondernemers nemen niet eerst de tijd om voor zichzelf helder te krijgen wie hun klanten zijn en lopen daarom een hoop kansen mis. Linkbuilding is het opbouwen van een website door middel van links. Dit heeft alles te maken met wie je klanten zijn en waar jouw klanten naar kijken en zoeken. Een internetbezoeker blijft gemiddeld drie seconden op een pagina. Dat is weinig tijd om zijn aandacht te trekken en hem of haar tot actie over te laten gaan. Wil je dus als ondernemer echt weten wat jouw klanten boeit, dan zul je in het hoofd van de klant moeten gaat zitten. Het is aan te raden om voor jezelf eens op te schrijven op welke termen jou klanten bijvoorbeeld zullen zoeken. Dat zijn vaak hele simpele woordcombinaties. Als je deze combinaties vervolgens verwerkt in je content, dan zul je al beter beginnen te scoren op de zoekmachines maar je bent er dan nog niet! Tips zijn:

  • schakel een expert in voor sterke backlinks
  • zorg voor rijke content met de juiste woordcombinaties
  • werk niet aan je website maar in je website
  • sta stil bij je klanten: waar zouden zij naar zoeken

Goede recensies

Een externe link kan bijvoorbeeld een link op een andere website zijn die naar jouw pagina verwijst. Deze website trekt haar eigen bezoekers die middels deze weg op jouw pagina terecht komen. In de fysieke wereld zou dit zoiets zijn als een winkelier die zegt: “Ik heb dit paar schoenen voor je maar ik heb ze niet in het model dat jij wilt maar ik weet dat winkel B ze wel heeft, dus ik zou je aanraden om daar eens te gaan kijken.” In dit voorbeeld laat ik zien hoe linkbuilding werkt als je een brug zou slaan naar de echte wereld. Het is dus een vorm van mond op mond reclame. Ook recensies op een website die door klanten geschreven worden zijn zeer effectief voor je ranking op de zoekmachines. 1 Good Designer is expert op het gebied van linkbuilden en kan je alles vertellen over wat wel en wat niet te doen als je online zaken doet. Zaken doen op internet is een vak apart dat zich snel ontwikkelt. Je moet dus zorgen dat je bijblijft anders gaan anderen je voor.

Een tevreden klant aan het woord

Ik ben Stefanie en ik ben op mijn zestiende begonnen met ondernemen. Dat was in de tijd dat er nog geen internet was en je alles in ‘real time’ deed. Ik weet nog dat mij vader er niet zo blij mee was (nu trouwens wel hoor), hij vond me te jong om voor mezelf te beginnen. Ondernemen en producten op de markt brengen is een magisch proces, zeker nu het internet is bijgekomen. Ik heb verschillende bedrijven en met die bedrijven opereer ik veelal op het internet. De afgelopen jaren is het steeds belangrijker geworden om je als ondernemer goed in de markt te zetten. Je zult zo goed mogelijk vindbaar moeten zijn in de zoekmachines anders kun je het wel vergeten. Het is daarom belangrijk je te verdiepen in backlinks want dit is iets wat je echt moet begrijpen als je een succesvol online bedrijf wil laten bestaan. De manier waarop de zoekmachines je bedrijf beoordelen is veranderlijk maar er zit wel degelijk een logica in. Om te voorkomen dat mensen lege pagina’s opvullen met content en zo bezoekers aantrekken zonder ze informatie te geven, hebben de zoekmachines manieren ontwikkeld om te testen of op jouw website wel rijke content te vinden is. Een van de meest betrouwbare referenties is een interne of externe link. Deze geven namelijk een soort van goede recensie over jouw website. Het opbouwen van deze links noemen ze linkbuilding. Eerlijk gezegd heb ik hier niet heel veel kaas van gegeten. Daarom besteed ik het uit aan 1 Good Designer. Dit bedrijf weet alles op het gebied van linkbuilden. Ze helpen je echt met het opbouwen van een goede website of webshop en zorgen dat je met alle facetten van de markt rekening houdt. De reden dat ze bij 1 Good Designer goed werk verrichten is dat ze zeer perfectionistisch zijn. Ik kan het aan iedere ondernemer aanraden om zaken te doen met 1 Good Designer!

Enkele behaalde resultaten

Klant Zoekterm Resultaat in Google.nl
KTK Containers containers Nr. 4 (uit 105.000.000 resultaten)
HotTubSelect hot tub Nr. 2 (uit 270.000.000 resultaten)
LabelDiscounter.com dymo labels Nr. 5 (uit 7.840.000 resultaten)
CandyOnline.nl snoep kopen Nr. 1 (uit 1.170.000 resultaten)
Degoedkoopstedrukkerij.nl goedkoop drukwerk Nr. 8 (uit 260.000 resultaten)
Meer resultaten